Chokladprovning Företag


Om ni önskar en sluten chokladprovning för erat företag  så fixar vi det utan problem! Vi kommer till era lokaler eller hjälper så kommer ni till vår lokal på Kungsholmen där vi kan vara en tid som passar er. Maila oss med information om hur många ni är och vilka tider som passar samt om ni har egen lokal eller vill att vi ordnar denna åt er, så hör vi på Chokladprovning Stockholm inom kort av oss med ett förslag. Då vi ofta har provningar och eller är på möten, kan vi ha svårt att svara i telefon. Kontakta oss därför gärna i första hand via E-mail.

Nyhet!  Choklad- & Lakritsprovning!

På en lakrits- och chokladprovning njuter vi av både det bruna och svarta guldet. Vi provar allt från ren kvalitetschoklad och rålakrits till mer förädlade sorter. Vi provar olika stilar såsom vit, mjölk och mörk choklad samt söt och salt lakrits. Självklart provar vi goda kombinationer av choklad och lakrits. Jag berättar om både kakao- och lakritsodling, hur produkterna framställs, hälsoeffekter, historia och annan kuriosa.

Vill ni ha ett tävlingsmoment och grupputmaning under provningen så lägger vi till en chokladquiz med kluriga frågor och blindtest. En teambildingsaktivitet där grupperna får diskutera och komma fram till ett gemensamt svar. Vinnande lag belönas med choklad såklart!

Maila till: info@chokladprovningstockholm.se
Kontorets öppettid, vardagar: 08.00 – 17.00
Lunch mellan: 12.00 – 13.00
Helgdagar – Stängt

Eller fyll i formuläret på sidan.

Vi utför provningar även då kontoret är stängt, det är bara telefon och mailsupport som är begränsad.