Chokladprovning i Stockholm – Det är du värd!


Chokladprovning Stockholm tar dig med på en smakupplevelse som du sent kommer att glömma.

En CYBER-KUNDMÖTE/AW för både anställda och kunder!?

När vi nu har ett speciellt läge runt omkring oss så kan vi även erbjuda provningar över nätet.
Trevliga provningar med olika antal deltagare där Ni kan vara med från ert hemmakontor.
Ett uppskattat inslag i den arbetsvardag som för många inneburit ett nytt sätt att jobba på.

*OBS! Från och med 1 Maj 2018 upphör vi tillfälligt med att sälja presentkort samt erbjuder enbart chokladprovningar för slutna sällskap (företag/privat).

Under chokladprovningen får du tillsammans med en liten grupp pröva på choklad från världens alla hörn, du kommer även att lära dig om chokladens historia och om hur choklad har varit känt i ca 4 000 år. Chokladprovning Stockholm utlovar avslöjande om chokladens hälsobringande effekter, hur dess ämnen kan påverka dig på samma sätt som kärlek.

Att ge bort ett presentkort för chokladprovning i julklapp eller present brukar uppskattas otroligt mycket av mottagaren, på Chokladprovning Stockholm har vi anpassat våra chokladprovningar så att de passar både män och kvinnor i alla åldrar.  Det är även möjligt att boka en sluten chokladprovning för dina vänner, företag, kamrater eller varför inte boka en provning för din möhippa/svensexa. Provningen sker på Kungsholmen, Fridhemsgatan 53 i Stockholm.

Det är en lärorik upplevelse som är fylld med glädje. Chokladprovning Stockholm är din leverantör av förstklassig chokladprovning för både nybörjare och proffs. Ta chansen att vara del av en fantastisk smakupplevelse med oss på chokladprovning Stockholm redan nu.